Renault Twingo in prijs verlaagd

Geen reacties

De Renault Twingo draait al behoorlijk wat jaren mee, maar nog nooit was hij zo goedkoop als nu. Renault heeft de prijs van de compacte monospace namelijk met duizend euro verlaagd. Met de nieuwe vanafprijs van 8.345 euro is de Twingo überhaupt een van de voordeligste auto’s op de Nederlandse markt op dit moment.

Voor dit bijzonder lage bedrag staat een Renault Twingo met 60 pk sterke 1,2 liter 8V motor in Authentique-uitrusting klaar. De standaarduitrusting doet de benaming ‘standaard’ eer aan en bestaat uit onder meer ABS, twee airbags en verschuifbare, in delen neerklapbare achterbank. Airconditioning is optioneel en voor de prijs van 95 euro hoeft u het niet te laten. De Emotion-uitvoering is een paar honderd euro duurder, maar beschikt wel over stuurbekrachtiging en radio/cd-speler. Bij de nog luxere uitvoeringen is de prijs niet met duizend euro verlaagd. De Expression en Paris zijn 500 euro goedkoper dan voorheen.

In het dertienjarige bestaan van de Renault Twingo zijn wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. De Twingo is ook leverbaar met 75 pk sterke krachtbron. In de Emotion-variant is dit model er vanaf 9.495 euro.