Renault Trafic Limited: honderd exemplaren

Geen reacties

Renault start in mei met de levering van de Trafic Limited, een luxe en tot honderd exemplaren gelimiteerde uitvoering van de bestelwagen Trafic. Bestellen kan vanaf nu.

Renault kleedt de Trafic luxe aan voor een gelimiteerde oplage met de toepasselijke naam Limited. Er komen honderd exemplaren van de speciale uitvoering naar Nederland. Die zijn allemaal uitgevoerd met dubbele cabine en voorzien van een dCi twinturbo dieselmotor met 145 pk.

De Limited-uitvoering is te herkennen aan de opvallende striping aan de zijkant, maar ook aan de zilvergrijze accenten die zijn aangebracht op de voorbumper en de stootstrips aan de zijkant. De grille en het Renault-logo zijn zwart, net als de wielen en de dakrails. Uniek voor deze uitvoering is ook de led-dagrijverlichting in de bumper. Verder is de Trafic Limited voorzien van sidebars, die de bestelwagen een robuustere uitstraling moeten geven.

De stoelen van de speciale uitvoering zijn bekleed met kunstleer, dat in de kleuren zwart, rood en bruin is te bestellen. De uitrusting is riant, onder andere een multimediasysteem met aanraakscherm, een achteruitrijcamera en keyless entry zijn standaard. Renault vraagt 39.090 euro exclusief btw en BPM voor de Trafic Limited.