Renault Megane CC komt eraan

Geen reacties

Renault maakt zich op de voor de onthulling van de Megane CC. Op de autosalon van Genève in maart gaat het doek af van de coupé-cabriolet. Tot die tijd moeten we het doen met deze teaser.

Renault onthult binnenkort de nieuwe Megane CC en geeft daarom alvast een teaser vrij. Op de autosalon van Genève gaat het doek er officieel af maar waarschijnlijk stuurt het merk voor die tijd al de eerste foto’s de wereld in. Na de hatchback, Coupé en Estate is de CC het vierde lid van de Megane-familie.

De CC krijgt net als z’n voorganger een stalen klapdak. Een nadeel daarvan is dat de kont van de auto wat uit verhouding is omdat het dak daar opgeborgen moet worden. Ondanks het doek dat op de auto ligt kunnen we zien dat ook de nieuwe Megane hier last van heeft.

De Megane CC komt op een goed moment want op de Peugeot 308 CC na zijn alle modellen in dit segment aan de laatste levensfase bezig. Welke motoren Renault in de nieuwe CC hangt is nog niet bekend, maar reken in ieder geval op de nieuwe 1.4 TCe en de 2.0 TCe. Ook de 1.9 dCi vindt zijn weg naar de Megane CC.