Tech Line voor Renault Mégane en Scénic

Geen reacties

Niemand kijkt meer op van een navigatiesysteem in de auto. Daarom biedt Renault dit handige accessoire aan samen met een pakket andere interessante opties onder de naam Tech Line.

Het Tech Line-pakket is leverbaar op de Renaults Mégane en Scénic. Basis voor deze uitvoering is het Dynamique Luxe uitrustingsniveau met standaard onder meer radio/cd-speler en elektronische airco. De Tech Line voegt hier het fraaie Carminat-navigatiesysteem aan toe. Dit systeem heeft een 16×9 centimeter groot kleurenbeeldscherm. Normaalgesproken vraagt de Renault-dealer voor dit navigatiesysteem 2.695 euro op de Tech Line-uitvoeringen kost het 1.195 euro. De snelle rekenaar ziet een prijsvoordeel van1.500 euro en dat is natuurlijk niet mis. Daarnaast heeft Renault een interessante inruilactie tot eind oktober waardoor het maximale voordeel op kan lopen tot 3.500 euro. De Tech Line-uitvoering is tijdelijk leverbaar op alle versies van de Mégane, Scénic en Grand Scénic. Prijzen beginnen bij 24.490 euro voor de Mégane Tech Line driedeurs met 1.6 16V 115 pk motor.
Nog completer is de Mégane Coupé-Cabriolet Tech Line; voor 1.395 euro heeft deze lederen bekleding in de kleuren zwart en rood, stoelverwarming, lichtmetalen 16-inch velgen en metallic lak. De Renault Mégane Coupé Cabriolet 1.6 16V Tech Line begint bij 31.290 euro.