Nieuwe Renault Trafic Passenger

Geen reacties

Renault heeft de Trafic, die uit 2001 stamt, verder ontwikkeld. De nieuwe Renault Trafic Passenger combineert het beste uit twee werelden, de functionaliteit van een bedrijfswagen en het comfort van een passagiersauto.

De reeks dieselmotoren is geheel vernieuwd om ze te laten voldoen aan de Euro 4-normen. Nieuw in het assortiment is de tweeliter dCi die in samenwerking met Nissan is ontwikkeld. Deze motor is leverbaar in twee afstellingen, met 90 of 115 pk. Het vermogen van de 2,5 liter dCi is toegenomen tot 150 pk.

De nieuwe Renault Trafic Passenger biedt een heleboel keuzemogelijkheden. De Authentique- en Expressionuitrusting zijn bijvoorbeeld leverbaar in combinatie met twee lengtes (4,78 en 5,18 meter) en bieden plaats aan maximaal negen personen. De Privil├Ęge is er alleen in de korte uitvoering, waarin acht mensen kunnen plaatsnemen. Uiteraard is de nieuwe Trafic Passenger vooral gericht op bedrijven, maar ook voor grote gezinnen is het een bijzonder geschikt model, gezien de overvloed aan ruimte in combinatie met toch het nodige rijplezier.