Vernieuwde Renault Kadjar heeft prijs

Geen reacties

De vernieuwde Renault Kadjar is vanaf nu te bestellen. De van nieuwe motoren voorziene cross-over is vanaf nu te bestellen bij de dealer. Deze verlangt er minimaal 28.590 euro voor.

De prijslijst van de nieuwe Renault Kadjar begint bij de Life-uitvoering. Voor 2.000 euro méér heb je de Zen-uitvoering die onder meer automatische airco, 17 inch lichtmetalen wielen en een centraal aanraakscherm biedt. Hiermee kun je gebruik maken van Apple CarPlay en Android Auto.

De op één na meest luxe uitvoering heet Intens en heeft naast 18 inch lichtmetalen wielen ook led-koplampen en een automatisch dimmende binnenspiegel. Ook krijg je op deze uitvoering het R-Link 2-systeem met ingebouwde navigatie en een achteruitrijcamera. Deze uitvoering is ook leverbaar met 160 pk sterke benzinemotor.

Het topmodel heet Black Edition, deze vervangt het vroegere Bose-model. Dat betekent niet dat deze uitvoering niet voorzien is van een gelijknamig audiosysteem, want dat zit er alsnog op. De overige luxe bestaat uit Alcantara stoelbekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met stoelverwarming. 19 inch lichtmetalen wielen benadrukken dat het hier gaat om het topmodel. De Black Edition is leverbaar vanaf 34.990 euro in combinatie met de 160 pk sterke benzinemotor. Eventueel kun je kiezen voor een automaat met dubbele koppeling met een meerprijs van 2.200 euro.

Dieselrijders kunnen niet kiezen voor andere motoren dan de Blue dCi 115 met handgeschakelde versnellingsbak. Deze is er vanaf 34.990 euro en komt dan wel standaard in de Zen-uitvoering. De vernieuwde Kadjar is vanaf nu te bestellen en staat vanaf januari 2019 bij de dealer.