Renault Zoe Iconic komt als limited edition

Geen reacties

Op de Renault-stand in Parijs trekken vooral de conceptcars de aandacht. Toch staat ook de Renault Zoe er, als nieuwe ‘limited edition’ Iconic.

Het bijzondere trio Renault EZ-Pro, de EZ-Go en EZ-Ultimo trekken volop de aandacht op de autosalon van Parijs. Samen geven deze gerobotiseerde conceptcars Renaults visie op de toekomst weer: duurzame en gedeelde mobiliteit. 

Nu biedt Renault al sinds 2012 de elektrische auto Zoe aan en binnenkort zal deze in Parijs ook beschikbaar zijn via diverse diensten op het vlak van autodelen. Dat vormt de aanleiding voor een nieuwe speciale uitvoering van de Zoe, de Iconic, die eveneens te zien is op de autoshow in Parijs.

De Renault Zoe Iconic wordt straks leverbaar in de nieuwe exterieurkleur Gris Highland en beschikt over 17 inch lichtmetalen wielen. In het interieur zien we antracietkleurige kunstlederen/stoffen bekleding. Handig is dat de laadkabels in een dubbele laadbodem opgeborgen kunnen worden, de kofferbakvloer zelf is daardoor vlak. 

De Renault Zoe Iconic wordt slechts in beperkte oplage gebouwd. De ‘limited edition’ zal leverbaar zijn met de R110-motor, die een realistische actieradius van zo’n 300 km heeft. De importeur zal te zijner tijd laten weten wanneer en tegen welke prijs deze Renault te bestellen zal zijn.