Renault Mégane R.S. vanaf 42.340 euro

Geen reacties

De prijzen van de nieuwe Renault Mégane R.S zijn bekend. Het merk vraagt minimaal 42.340 euro voor de snelste Mégane, bestellen kan vanaf 1 februari.

Renault heeft de prijzen vastgesteld van de Mégane R.S. De vanafprijs van 42.340 euro geldt voor de handgeschakelde versie, de uitvoering met zestraps automaat mag voor 44.450 euro naar een nieuwe eigenaar. De uitrusting van beide modellen is zeer omvangrijk en bevat ook alle uiterlijke opsmuk die je op de foto’s ziet. Het merk levert de R.S. standaard op 18 inch lichtmetalen wielen, 19 inch-exemplaren zijn optioneel. De Mégane R.S. wordt in eerste instantie geleverd met een Sport-chassis, het nóg sportievere Cup-onderstel wordt later dit jaar leverbaar.

De Mégane R.S. heeft een 1,8 liter turbomotor met 280 pk vermogen en 390 Nm. Eind dit jaar volgt er een Trophy-uitvoering met 20 pk en 10 Nm extra. Die wordt bovendien altijd geleverd met Cup-chassis.

Renault start op 1 februari met het noteren van orders, eerst voor de automaatversie. In mei staat de Mégane R.S. in de showroom en kort daarna worden de eerste exemplaren aan klanten afgeleverd.