Renault Trafic SpaceClass: luxebusje voor grote gezinnen

Geen reacties

Met maximaal negen zitplaatsen is de nieuwe Renault Trafic SpaceClass de ideale auto voor grote gezinnen. De nieuwe uitvoering van de Trafic wordt vanaf oktober in Nederland geleverd.

Renault presenteert de Trafic SpaceClass, de luxe uitvoering van de bedrijfswagen Trafic. Aan de buitenkant is dat te zien aan de 17 inch lichtmetalen wielen, L-vormige dagrijverlichting, privacy glass en donkere accenten. De kleur Comet Grey die je op de foto’s ziet is voorbehouden aan de SpaceClass-uitvoering.

Het interieur is opgewaardeerd met nieuwe bekleding, koolstofvezel-look sierstrips, lederen bekleding en zwarte vloermatten. De SpaceClass kan met maximaal negen zitplaatsen geleverd worden. Alle passagiers hebben de beschikking over leeslampjes, usb-aansluitingen en ventilatieroosters. De stoelen zijn te verschuiven, te draaien en te verwijderen. In sommige uitvoeringen is het mogelijk om een vergaderopstelling te maken met een tafeltje in het midden.

Renault gaat de nieuwe Trafic SpaceClass leveren met een 1.6 dCi dieselmotor, met naar keuze 125 of 145 pk. Schakelen gaat altijd met een handbak met zes versnellingen.

De prijzen van de SpaceClass-uitvoering zijn nog niet bekend.