Renault Espace met nieuwe motor en infotainment

Geen reacties

Renault geeft de Espace een modeljaarupdate. De belangrijkste nieuwtjes zijn de 225 pk sterke benzinemotor en infotainmentfeatures, waaronder smartphone-uitwisseling.

Bestel je een Renault Espace van modeljaar 2017 dan heb je meer keuze dan voorheen. Renault biedt een nieuwe bodykleur aan, Titanium Grey, plus twee nieuwe wieldesigns. De nieuwe comfortfeatures bestaan uit geventileerde voorstoelen, een nieuwe ledersoort en led-lampjes op strategische plekken zoals in het opbergvak van de middenarmsteun.

Het R-Link 2-multimediasysteem heeft een update gekregen, evenals de My Renault-app. Daardoor is nu smartphone-uitwisseling mogelijk met behulp van Apple CarPlay en Android Auto. 

De Espace is voortaan ook te bestellen met de nieuwe Energy TCe 225-benzinemotor. Die wordt gecombineerd met de zeventraps EDC-automaat. Je beschikt met deze aandrijflijn over 225 pk vermogen, het koppel bedraagt 300 Nm. Het (theoretische) verbruikscijfer ligt op 6,8 l/100 km, dat is 1 op 14,7. De 225 pk sterke Espace wordt geleverd in de uitrustingsniveaus Zen en Intens plus als luxe Initiale Paris-versie. 

De Renault Espace van modeljaar 2017 zal vanaf het najaar leverbaar zijn. Aanstaand weekend is het model al te zien op het Concours d’Élégance Paleis Het Loo; zie hiervoor onze evenementenrubriek.