Nieuwe Renault Mégane R.S. komt nog dit jaar

Geen reacties

Renault kondigt aan dat de nieuwe Mégane R.S. nog dit jaar onder het doek vandaan kruipt. Om die bewering kracht bij te zetten krijgen we alvast een beeld te zien van de nieuwe Mégane R.S. die, inderdaad, onder het doek staat.

Liefhebbers wachten met smart op de nieuwe generatie Mégane R.S. Het goede nieuws is dat Renault de snelste uitvoering nog dit jaar onthult, waarschijnlijk op de autoshow van Frankfurt in september. Om te bewijzen dat de auto klaar is voor de onthulling, laat Renault op Facebook nu alvast een video zien, waarin de R.S. onder het doek staat.

Veel kunnen we nog niet opmaken uit het beeld. De led-verlichting in de voorbumper heeft de vorm van de blokjes op een finishvlag en kennen we al van de Clio R.S. De opvallende led-signatuur van de Mégane is gebleven, zodat ook de R.S. van verre herkenbaar is als Mégane.

Hoeveel vermogen de nieuwe Mégane R.S. krijgt is nog niet bekend. De vorige generatie had in zijn krachtigste uitvoering, de R.S. Trophy, 275 pk en we verwachten dat het nieuwe model daar nog een schepje bovenop doet. Reken dus op een vermogen dat rond de 300 pk ligt.