Renault Megane RS gunstig geprijsd

Geen reacties

Renault heeft de Megane RS van een prijskaartje voorzien. De snelste Megane wisselt voor 31.390 euro van eigenaar. Daarmee is ‘ie fors goedkoper dan de meeste concurrenten.

De Renault Megane RS staat binnenkort in de showroom voor een bedrag van 31.390 euro. Voor dat geld krijg je een 2,0 liter turbomotor in het vooronder met 250 pk en diverse uiterlijke verfraaiingen, waaronder 18 inch lichtmetalen wielen en een hoogglans zwarte voorbumper.

Op de optielijst staan enkele fraaie aankledingsmogelijkheden. Wat te denken van antraciet/geel-kleurige Recaro sportstoelen en gele veiligheidsgordels? Dat is dan 1.495 euro. Het Pack Visibilité omvat fraaie LED-verlichting in de voorbumper en bi-xenonlichten, onmisbaar om serieus genomen te worden op de autobahn. Deze optie kost 995 euro.

De Megane RS is ook te bestellen met Cup Chassis, dat nog sportiever is afgesteld dan het standaard chassis. De meerprijs hiervan bedraagt 1.995 euro en als je ook nog 19 inch lichtmetalen wielen wilt dan mag je 600 euro bij dat bedrag optellen. De Megane RS staat begin 2010 in de showroom.