Renault voorraadactie

Geen reacties

Een aantal geselecteerde voorraadmodellen bij de Renault-bedrijfswagendealer worden nu tegen scherpe prijzen aangeboden. 

Zolang de voorraad strekt kun je duizenden euro’s voordeel ontvangen bij aanschaf van een Renault-bedrijfswagen. Deze zijn slechts beperkt leverbaar dus het is een nu-of-nooit-actie.

Er zijn nog enkele Renault Kangoo Générique Pro-modellen, ook bekend als de Kangoo Express+. Dit model, voorzien van extra’s zoals een zijschuifdeur rechts, parkeersensoren achter, een radio met Bluetooth en Aux-ingang, elektrisch verwarmbare en verstelbare buitenspiegels, cruise control met snelheidsbegrenzer, Hill Start Assist en airco, gaat weg vanaf 10.990 euro.

Indien er geen Générique Pro-uitvoering meer beschikbaar is dan kan de Renault-dealer je het Kangoo Compact-model Energy dCi 75 EU6 Comfort aanbieden voor dezelfde vanafprijs. Normaliter is deze bestelwagen verkrijgbaar voor 13.740 euro. 

Daarnaast zijn er diverse Renault Master-bedrijfswagens uit voorraad leverbaar. Ook hiervoor zal de Renault-bedrijfswagendealer je een scherp aanbod doen.