Private Lease bij Renault vanaf 195 euro per maand

Geen reacties

Renault heeft een uitgebreid aanbod van private lease-modellen. Vanaf 195 euro per maand stap je in een nieuwe Renault. Alle kosten, op het tanken na, zijn inclusief.

Renault komt met een uitgebreid en voordelig private lease-aanbod. Het merk biedt de Twingo, Clio, Clio Estate, Captur, Mégane, Mégane Estate en Kadjar aan via private lease. De prijzen beginnen bij 195 euro, voor de Twingo met een looptijd van 60 maanden en een jaarkilometrage van 10.000. Op de website van Renault kun je eenvoudig op basis van model, uitvoering, looptijd, aantal kilometers de prijs bepalen. 

Wil je bijvoorbeeld een Captur in Comfort-uitvoering, 48 maanden en 15.000 kilometer per jaar? Dan is de prijs 403 euro per maand. Als je weinig schadevrije jaren hebt dan komen er nog aanvullende kosten bij, tot 20 euro per maand. 

Het private lease-tarief is inclusief motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer. Alleen de brandstof komt er nog bij. Renault Private Lease heeft het Keurmerk Private Lease, voor betrouwbare aanbieders.