Flexibele financiering Renault-occasions

Geen reacties

Een Renault-occasion kun je nu al met 4,9 procent rente financieren. Maar wellicht heb je liever een langere looptijd, een hoger kredietbedrag of wil je gebruikmaken van een slottermijn. Het kan allemaal.

Kies zelf de financieringsvoorwaarden die bij je passen. Daar komt de tijdelijke renteactie voor Renault-occasions op neer. Heb je maar kort een klein kredietbedrag nodig? Dan financier je je Renault tegen het gunstige rentepercentage van 4,9 procent. 

Wil je liever een langere looptijd of wil je een hoger bedrag financieren? Dan vraagt Renault Financial Services wat meer rente. Daar staat dan tegenover dat je gebruik kunt maken van een slottermijn – een betaling ineens aan het eind van het contract. Die is afhankelijk van de restwaarde van de auto na het contract.

Je vindt alle mogelijkheden in onderstaande tabel. De actie geldt voor particulieren die tijdens de actieperiode een Renault-occasion bestellen bij de Renault-dealer. Voor acceptatie van het krediet worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Vraag de Renault-dealer naar een berekening op maat. 

Mogelijkheden Renault-renteactie
Looptijd Maximaal Maximale Rente-
kredietbedrag slottermijn percentage
24 maanden 7.500 euro n.v.t. 4,90%
36 maanden n.v.t. 30% waarde auto 5,49%
48 maanden n.v.t. 25% waarde auto 6,49%
60 maanden n.v.t. 10% waarde auto 7,49%

Update

Renault biedt deze actie opnieuw aan. De maximale kredietbedragen bij 36 en 48 maanden zijn komen te vervallen. De rentepercentages bij 36, 48 en 60 maanden zijn gedaald. Bovenstaande tabel toont de aangepaste situatie.