Renault Scénic met gratis upgrade

Geen reacties

Opnieuw is de Renault (Grand) Scénic Bose verkrijgbaar met gratis upgrade, die voorziet in onder meer lederen bekleding. Die wordt (bij zakelijk gebruik) niet meegeteld voor de bijtelling.

Tijdelijk kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten profiteren van een gratis upgrade bij bestelling van een nieuwe Renault Scénic of Grand Scénic in het uitrustingsniveau Bose. De upgrade bestaat uit lederen bekleding, elektrisch verwarmbare voorstoelen en comfort hoofdsteunen. Het rundleder – gecombineerd met alcantara – is leverbaar in de kleuren antraciet en beige.

Consumenten ontvangen de upgrade zonder meerprijs. Zij mogen dit voordeel naar wens combineren met het All-in-One aanbod. Voor leaserijders wordt het leder niet meegenomen in de fiscale waarde waardoor er geen bijtelling over betaald hoeft te worden. Zakelijke klanten kunnen deze actie tevens combineren met de accessoirecheque indien zij daarvoor in aanmerking komen. Zie voor meer informatie over de combinatie-acties onze actierubriek of vraag ernaar bij de Renault-dealer.

Bose-modellen

De Bose-modellen zijn met elke motorisering van de Scénic en Grand Scénic verkrijgbaar zijn. Op deze rijk uitgeruste Scénic-uitvoeringen zit trouwens al de nodige accessoirekorting: afhankelijk van het model van 1.780 tot 2.360 euro.

Standaard zijn onder meer een uitgebreid audiosysteem van Bose (speciaal afgestemd op het interieur van de Renault), overige infotainment, parkeersensoren voor en achter, lichtmetalen wielen en een automatisch dimmende binnenspiegel. De Renault Scénic Bose is te bestellen vanaf 29.090 euro; de Grand Scénic Bose vanaf 30.290 euro of vanaf 31.190 euro met zeven zitplaatsen.

Alle voordelen op een rij

  • gratis upgrade
  • combinatievoordeel
  • voordeel Bose-model