Accessoirecheque tot 1.000 euro bij een Renault

Geen reacties

Ook dit jaar ontvangen leaserijders weer een accessoirecheque om uit te geven aan hun nieuwe Renault. Met een waarde tot 1.000 euro.

Zakelijke rijders die een leasecontract aangaan voor een nieuwe Renault Clio, Captur, Scénic, Grand Scénic of Mégane ontvangen van het merk een accessoirecheque.

Die kunnen ze vrij besteden aan accessoires (inclusief montage), Renault-merchandise, banden of zelfs een GarantiePlus-verzekering. Het is helemaal aan jou.

De cheque voor de Clio hatchback en Estate is 500 euro waard, net als de voucher die bij de Captur wordt verstrekt. Ga je een Mégane van modeljaar 2015 rijden of een (Grand) Scénic dan bedraagt de waarde van de cheque zelfs 1.000 euro. Over de gekozen accessoires betaal je geen extra bijtelling. 

Update

De actie is uitgebreid: je ontvangt nu ook een accessoirecheque bij aankoop van een nieuwe Mégane (modeljaar 2016), Kadjar en Talisman – alle ter waarde an 500 euro. De actie loopt nog tot en met 3 september 2016. De Twingo en Captur dienen uiterlijk 31 augustus op kenteken gezet te zijn, de overige modellen uiterlijk 31 december 2016.