Renault Twingo Série Signature Viva

Geen reacties

De Renault Twingo Série Signature Viva is een ‘limited edition’ speciaal voor jonge, ambitieuze vrouwen. De ‘ultraviolette’ en chromen elementen maken van de auto een opvallende verschijning.

Wil jij duidelijk maken dat je stijl hebt en ook op durft te vallen, spoed je dan naar de Renault-dealer. Want slechts vierhonderd speciale Twingo’s worden aangeboden als Série Signature Viva. Deze limited edition Twingo valt op door z’n blauwpaarse (door Renault ‘ultraviolet’ genoemd) elementen en chromen afwerking. 

Dat kleurt mooi met de lak in Noir Etoilé, Blanc Cristal, Gris Lunaire of natuurlijk Ultraviolet. De 16 inch grote, lichtmetalen wielen ‘Embleme Ultraviolet’ zijn exclusief voor dit model. Ook is de auto voorzien van subtiele striping in de blauwpaarse tint. De kleur keert ook terug als sierstiksels op de unieke bekleding van het interieur. Achterin zit privacy glass. 

Tot de belangrijkste standaarduitrusting behoren cruise control met snelheidsbegrenzer, mistlampen vóór, een regen- en lichtsensor, elektronische airco, elektrisch verwarmde buitenspiegels en het multimediasysteem R&Go. De Twingo Viva is te bestellen met SCe 70 Stop & Start-motor (70 pk) vanaf 14.590 euro en met Energy TCe 90 Stop & Start (90 pk) vanaf 15.790 euro.

Alle voordelen op een rij

  • exclusieve details
  • limited edition