Voordeel meeruitrusting Renault Trafic

Geen reacties

Op de Renault Trafic Turbo2 verstrekt het merk 785 euro voordeel. Daardoor betaal je slechts 1.950 euro meerprijs op dit hogere uitrustingsniveau.

De Renault Trafic Turbo2 is, in tegenstelling tot wat de naam wellicht doet vermoeden, geen afwijkende motorisering van de Renault Trafic Gesloten Bestelwagen. Het is een rijker uitrustingsniveau dan de reguliere Comfort – en veel rijker dan de instapversie Générique.

Aan de Trafic Comfort wordt voor 2.735 euro aan extra accessoires toegevoegd. Daarop verstrekt de Renault-bedrijfswagendealer echter 785 euro voordeel, zodat deze je slechts 1.950 euro meerprijs in rekening brengt.

De actie geldt alleen voor de Gesloten Bestelwagen-variant. Wel is er keuze uit negen verschillende uitvoeringen, die uiteenlopen in maten en/of motor. Vraag de Renault-bedrijfswagendealer naar een offerte voor de Trafic van jouw keuze.

Tot slot nog een bloemlezing uit de toegevoegde features – het zijn er teveel om allemaal op te sommen: airco; cruisecontrol met snelheidsbegrenzer; lederen stuurwiel, pookknop en -hoes; lichtmetalen wielen; R-Plug & Radio met onder meer Bluetooth; luxe bekleding; mistlampen voor; parkeersensoren achter; een doorlaadluik in het tussenschot en een multifunctionele bijrijdersbank.

Rekenvoorbeeld Trafic Turbo2
Verkoopadviesprijs L1H1 T29 Energy dCi 120 TT S&S € 24.400,-
Vergelijk: verkoopadviesprijs vergelijkbare Gesloten Bestel – € 22.450,-
Actie meerprijs € 1.950,-
Voordeel op meerprijs € 785,-