Actiepakketten Renault Kangoo Express

Geen reacties

Maak je nieuwe Renault Kangoo Express praktischer met een optiepack. De Renault-bedrijfswagendealer heeft er vier in de aanbieding.

Er zijn ongeveer tien accessoirepakketten waarmee je de bestelwagenversie van de Renault Kangoo mooier en/of comfortabeler kunt maken. Op vier van deze packs verstrekt de Renault-bedrijfswagendealer tijdelijk voordeel. Over het algemeen gaat het om pakketten bestemd voor de Kangoo Express in Comfort-uitvoering of als Black Edition; vraag de Renault-dealer of ze ook leverbaar zijn voor de Kangoo-bestelwagen van jouw keuze.

Het Pack R-Link Multimedia koop je nu voor slechts 999 euro. Daarin zit 391 euro voordeel verwerkt. Het pakket bevat het R-Link-multimediasysteem met TomTom Live-navigatie en internet, plus het R-Plus-audiosysteem met radio, cd, MP3 en Bluetooth. Je kunt het systeem aan de stuurkolom bedienen en er is ook een extern display. 

96 euro voordeel ontvang je op het Pack Driver, met boordcomputer en een eenvoudiger R-Plus-audiosysteem met radio, Bluetooth en stuurkolombediening. Nu voor 249 euro. Het Pack Parking kost nu slechts 249 euro, het voordeel bedraagt 191 euro. Het biedt parkeersensoren achter en cruise control inclusief snelheidsbegrenzer. 

Het hoogste voordeel zit op het Pack Airco Plus. De korting van 1.056 euro ligt fors boven de actieprijs van 699 euro – je betaalt slechts 40 procent van de verkoopadviesprijs! Naast de accessoires uit het Pack Parking biedt het Airco Plus-pakket een regen- en lichtsensor en een automatische airco met pollenfilter.