Renault Captur private lease-actie

Geen reacties

Tijdelijk ontvang je bij private lease van de Renault Captur gratis een brandstofpas ter waarde van 200 euro. Je kunt het model al vanaf 339 euro per maand privéleasen. 

Vier uitvoeringen van de Renault Captur zijn met private lease te rijden. Je kunt een proefrit aan huis krijgen en gratis bezorging aan huis. Ga je nu een leasecontract aan, dan ontvang je tijdelijk een gratis brandstofpas ter waarde van 200 euro. Dit bedrag kun je bij het Total-netwerk gebruiken om benzine te tanken. Je krijgt de brandstofkaart binnen 6 maanden na aflevering van de Captur toegestuurd. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • vanaf € 339,-/maand
  • brandstofpas € 200,-
  • Keurmerk Private Lease

Privélease van de Captur is al mogelijk vanaf 339 euro per maand. Daarvoor rijd je 60 maanden (maximaal 10.000 km/jaar) de handgeschakelde Captur TCe 90 GPF Zen (91 pk). Voor een tientje meer lease je de beter uitgeruste Intens-uitvoering. Verder kun je de Intens, vanaf 429 euro per maand, als E-Tech plug-in hybride (159 pk) rijden met private lease. Renault biedt de Edition One met automaat eveneens als E-Tech aan voor private lease. Vraag de Renault-dealer naar de mogelijkheden.   

Met het maandtarief wordt in alle benodigde, vaste kosten voorzien. Je hoeft alleen nog variabele kosten, zoals brandstof en wasbeurten, te betalen. Er geldt een financiële acceptatieprocedure voor het leaseproduct, waarbij je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd worden bij het BKR te Tiel. Renault Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease en wordt uitgevoerd door de Renault-dealers.