Renault Clio private lease aanbod

Geen reacties

Private lease van de Renault Clio Bi-Fuel is deze maand extra voordelig. Al vanaf 295 euro per maand is in alle vaste kosten voorzien. Je betaalt alleen nog de brandstof – maar die is voor dit model betaalbaar.

Nog deze maand kun je voordelig een private lease-contract aangaan om 60 maanden lang vanaf 295 euro per maand te rijden in een nieuwe Renault Clio. Het maandbedrag voorziet in alle benodigde vaste kosten, zoals belastingen, autoverzekering, pechhulp en onderhoud.

Je betaalt alleen nog variabele kosten, in het bijzonder de brandstof. In de Clio 100 TCe Bi-Fuel rijd je echter op benzine óf lpg. Met dit autogas ben je sowieso al voordeliger uit dan met benzine. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • tegen laag tarief
  • voordelige brandstof
  • Keurmerk Private Lease

Het maandelijkse voordeeltarief geldt voor een kilometrage van 6.000 km/jaar en het Clio-uittrustingsniveau Zen. Dat is voorzien van onder meer het Easy Link-multimediasysteem inclusief R-Plug & Radio DAB+ en vier speakers. Vanaf 319 euro per maand rijd je in de uitvoering Intens, met elektronische airco, lichtmetalen wielen, led-koplampen en meer.

Naar wens kun je, tegen een kleine bijbetaling, extra diensten kiezen of een andere looptijd of kilometrage. Vraag de Renault-dealer naar alle mogelijkheden en voorwaarden van dit leaseproduct. Voor deze actie geldt het Keurmerk Private Lease.