Renault Kadjar Black Edition

Geen reacties

Zwarte elementen kleden de Renault Kadjar Black Edition af. Daarnaast heeft de speciale uitvoering meer extra opties. Op deze meeruitrusting zit een aantrekkelijk klantvoordeel.

Stel je eens voor: de Renault Kadjar in topuitvoering Intense – dat wil zeggen voorzien van allerlei gemakken en technische snufjes – maar dan met nóg meer uitrusting. Dat is de Black Edition. Met natuurlijk zwarte elementen waaronder de buitenspiegelkappen, instaplijsten en hemelbekleding. De bekleding wordt juist uitgevoerd in stijlvol antraciet met ruitmotiefreliëf en rode stiksels. Daarnaast vind je sierdelen in het interieur in de tint Gris Shadow. 

Alle voordelen op een rij

  • zwarte elementen
  • extra uitrusting
  • € 1.500,- voordeel

Maar dat is niet alles. De Kadjar Black Edition heeft ook 19 inch grote, lichtmetalen wielen in het design Bandana; elektrisch verwarmbare voorstoelen; een bestuurdersstoel met lendensteun, elektrisch instelbaar en een handmatig in te stellen zittinglengte; plus een Bose premium audiosysteem. Dat komt met DAB+, extra versterker, subwoofer, twee woofers, vier bi-cone speakers, twee HD-speakers, MP3, extra antenne en stuurkolombediening. 

De meeruitrusting op de speciale uitvoering is 3.100 euro waard. Renault brengt echter maar ongeveer de helft in rekening – 1.500 euro van de extra’s ontvang je gratis. Daarmee komt de vanafprijs op 35.890 euro. Je bestelt de Kadjar met benzine- of dieselmotor, naar wens met EDC-automaat.