Renault Captur Edition One

Geen reacties

Het introductiemodel Renault Captur Edition One is ook al plug-in hybride te bestellen. Net als de benzineversie is die standaard voorzien van uitgebreide multimedia en andere extra’s.

Sinds begin dit jaar staat de nieuwe generatie Renault Captur in de showrooms. Na de zomer volgt de plug-in hybride Captur E-Tech. De Captur heeft het vertrouwde, aantrekkelijke uiterlijk van de vorige generatie maar meer ruimte, zelfrijdende functies en de mogelijkheid van de hybride aandrijflijn (lees: zuinig rijden). Ter kennismaking is er de extra rijk uitgeruste Edition One. 

Deze introductieversie kenmerkt zich door uitgebreide multimedia. Standaard aanwezig zijn het Easy Link-multimediasysteem (met 9,3 inch groot touchscreen, ondersteuning van Apple CarPlay- en Android Auto-smartphone uitwisseling en TomTom Live-navigatie met kaarten van Europa) en het Bose DAB+-premium audiosysteem (met vier woofers, een subwoofer, twee bi-cone speakers, twee HD-tweeters en een extra versterker). Inclusief zijn een draadloze oplader voor de smartphone, 3 jaar kostenloze kaartupdates en 3 jaar gratis gebruik van TomTom Traffic. 

Alle voordelen op een rij

  • uitgebreide multimedia
  • plus meer extra’s
  • ook als plug-in hybrid

Er is echter meer: ook 18 inch lichtmetalen wielen in Pasadena-design, parkeersensoren voor en achter met achteruitrijcamera en lichtgrijze, stoffen bekleding op de A-stijl zijn inbegrepen. Je bestelt de Renault Captur TCe 100 Edition One al vanaf 27.590 euro. Het model is met verschillende benzinemotoren leverbaar en als stekkerhybride.