Renault Clio Série Limitée E-Tech

Geen reacties

De nieuwe, hybride Renault Clio verschijnt als Série Limitée E-Tech. Deze speciale uitvoering heeft een fraaie look en rijke uitrusting tegen een aantrekkelijke prijs.

Vanaf het najaar kun je de Renault Clio ook hybride rijden. Zonder stekker, je hoeft de auto dus niet op te laden maar profiteert wel van de zuinige ‘E-Tech’ aandrijflijn. Naast de reguliere uitvoeringen verschijnt ook de Série Limitée E-Tech (140 pk): een beperkt verkrijgbare versie die boordevol fraaie accessoires wordt aangeboden vanaf 26.990 euro.

Zo zijn het Pack Comfort en Pack Comfort Intens standaard, met onder meer een elektronisch geregelde airco, regensensor, in hoogte verstelbare passagiersstoel en een elektrische handrem met autohold-functie. Daar voegt Renault ook meer comfortzaken aan toe zoals een achteruitrijcamera en automatisch dimmende binnenspiegel. 

Ook aan multimedia is gedacht, met Easy Link inclusief navigatie, 9,3 inch touchscreen, Apple CarPlay- en Android Auto-ondersteuning, TomTom Live-kaarten en een draadloze oplader voor de smartphone.

De buitenzijde van de auto oogt stijlvol met privacy glass achteraan, lichtmetalen wielen ‘Agape’, zwarte buitenspiegelkappen, striping en het Pack Look Exterieur Blue E-Tech. Het interieur kan niet achterblijven en is voorzien van TEP/stoffen bekleding, zwarte hemelbekleding, het Color Pack Interieur Gris en het Pack Look Interieur Blue E-Tech.