Renault Twingo Electric Vibes

Geen reacties

Ter introductie van de elektrisch aangedreven Renault Twingo verschijnt de Série Limitée Vibes. Voor de extra uitrusting, lak en striping vraagt het merk slechts 1.300 euro meerprijs.

Met de ‘limited edition’ Vibes viert Renault de komst van de Twingo Electric. Speciaal voor deze uitvoering introduceert het merk de nieuwe lakkleur Valencia Orange. Erg opvallend, maar je kunt de Twingo Electric Vibes net zo goed in andere beschikbare lakkleuren bestellen – met de striping in het oranje of wit. Ook kun je ervoor kiezen een ‘light version’ van de striping te bestellen. Het is maar net hoe jij het wilt.

De Série Limitée Vibes krijgt, ten opzichte van het Intens-uitrustingsniveau, behoorlijk wat extra uitrusting mee. Daarvoor hoef je slechts 1.300 euro meerprijs te betalen, zodat de elektrische Vibes al vanaf 24.890 euro te koop is, in R80-versie met elektromotor van 60 kW.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • een exclusief uiterlijk
  • voordelige, extra opties
  • gratis 3 jaar e-diensten

De toegevoegde accessoires zijn onder meer een achteruitrijcamera, het Easy Link navigatie- en multimediasysteem, DAB+, meerdere tweeters, speakers en USB-aansluitingen, Bluetooth handsfree telefoonbediening en audiostreaming, 16 inch lichtmetalen wielen, privacy glass achteraan, stoffen/kunstlederen bekleding met accenten, plus afwerkingsaccenten aan het in- en exterieur.

Daarnaast kun je 3 jaar lang gratis gebruikmaken van MY Z.E. Connect en Inter@active via de MyRenault-smartphone-app. Zo kun je bijvoorbeeld de beschikbaarheid van laadpunten raadplegen en een laadstation in je route plannen. Ook kun je vóór vertrek de Twingo voorverwarmen of afkoelen, zonder dat dit ten koste gaat van de actieradius. 

Update

Prijs aangepast naar prijspeil augustus 2021. Let op, Renault vervangt deze limited edition binnenkort, bestel ‘em dus tijdig!