Gratis zitcomfort Renault (Grand) Scénic

Geen reacties

Bij bestelling van een nieuwe Renault (Grand) Scénic Bose ontvang je tijdelijk een gratis upgrade met het Pack Comfort. Daarmee zit je nóg beter, ook als zakelijke klant. 

De Bose-uitvoering is de topuitrusting van de Renault Scénic en zevenzits Grand Scénic. Bestel je deze versie nieuw dan ontvang je van de Renault-dealer gratis een upgrade met het Pack Comfort. Het pakket bestaat uit lederen bekleding, elektrisch verwarmbare voorstoelen en comfort hoofdsteunen.

Die laatste worden op de eerste en tweede zitrij aangebracht. De bekleding in rundleder/alcantara ‘Lolix’ wordt naar keuze in de kleur antraciet of beige geleverd. Het pack heeft een waarde van 495 euro. 

Combineer voor nog meer voordeel

Particulieren kunnen deze actie combineren met de all-in-one financiering. Zakelijke rijders die recht hebben op een accessoirecheque kunnen deze combineren met bovenstaande actie. De lederen bekleding wordt dan niet meegenomen in de fiscale waarde van de auto, waardoor je geen extra bijtelling verschuldigd bent. Zie voor meer details de acties elders in deze rubriek, of vraag ernaar bij de Renault-dealer.