Early Bird-actie hybride Renault

Geen reacties

In september arriveren drie nieuwe, hybride modellen in de Renault-showrooms. Bestel als een van de eersten en je mag voor 500 euro aan gratis opties uitzoeken.

Renault introduceert tegelijkertijd maar liefst drie nieuwe, hybride modellen. Voortaan zal de Renault Clio verkrijgbaar zijn als gewone hybride (‘HEV’, zonder stekker). De Captur en Mégane verschijnen als plug-in hybride (‘PHEV’), eveneens in september. Renault gebruikt de benaming ‘E-Tech’ voor deze nieuwe varianten.

Alle drie kunnen in de stad volledig elektrisch rijden; de stekkerhybrides tot 65 km ver, de Clio E-Tech zelfs tot 80 procent van de tijd. Dat scheelt niet alleen in jouw klimaatbijdrage, maar vooral in je portemonnee vanwege het lagere benzinegebruik. De drie hybrides zijn voorzien van een automatische 8-trapsversnellingsbak. 

Lijkt een van deze Renault E-Tech-modellen jou wat? Schrijf je dan in als ‘vroege vogel’ om door Renault op de hoogte te worden gehouden. Via dezelfde webpagina kun je ook al een Clio Hybrid of Captur Plug-in Hybrid online reserveren, voor koop of (zakelijke) lease. Dit houdt nog geen koop- of lease-verplichting in, noch de garantie dat Renault de auto tijdig kan leveren. Maar je krijgt wel het voorkeursrecht daartoe, waarna je de hybride uiterlijk op 31 december op kenteken kunt registreren. 

In dat geval profiteer je tevens van de Early Bird-actie: je ontvangt een tegoed van maximaal 500 euro (inclusief btw), dat je bij de Renault-dealer kunt besteden aan opties of accessoires naar keuze.