Laagste prijs Renault Private Lease

Geen reacties

De laagste private lease-tarieven krijg je op de Renault Twingo – vanaf 199 euro per maand all-in – en de nieuwe Clio uit voorraad. 

Renault heeft voorraadmodellen die het aanbiedt tegen voordelige private lease. Je rijdt al binnen 2 weken in een nieuwe auto, tegen een vast bedrag voor alle benodigde onkosten en diensten. De Renault Twingo Life is al te rijden vanaf 199 euro per maand. De nieuwe Clio Life hatchback met TCE 100-motor al vanaf 276 euro per maand. 

Sommige voorraadmodellen worden – tegen iets hogere prijs – aangeboden met extra opties. Ook zijn betere uitrustingsniveaus van de Twingo en Clio verkrijgbaar met eveneens voordelige private lease. De actietarieven gelden voor leasecontracten van 60 maanden en 6.000 te rijden kilometer per jaar. Alle benodigde diensten zijn inbegrepen, je betaalt alleen nog variabele kosten zoals wassen en tanken.

Alle voordelen op een rij

  • snel rijden
  • vanaf € 199,-/mnd all-in
  • Keurmerk Private Lease

Voor Renault Private Lease geldt een financiële acceptatieprocedure. Voor het leaseproduct worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. De Renault-dealer regelt alles en kan een offerte op maat voor je opstellen. 

Update

De leaseprijs voor de Clio is aangepast.