Renault Trafic voorraadvoordeel

Geen reacties

Binnen 10 werkdagen rijd je werknemer in een nieuwe Renault Trafic die geleverd wordt met voordeel tot 5.500 euro. Gratis financiering is een aanvullende optie.

Vraag de Renault Bedrijfswagen-dealer naar de voorraad nieuwe Renault Trafic-modellen die met korting wordt aangeboden. Het voordeel op dit model bedrijfswagen kan oplopen tot wel 5.500 euro. 

Er zijn nog diverse aantrekkelijke versies beschikbaar. Zoals de Gesloten Bestelwagen in L2H1 T29-uitvoering, met dCi 120-motor in Comfort-uitrustingsniveau. Vanaf slechts 24.525 euro is deze voorzien van onder meer een bestuurdersstoel met lenden- en armsteun, snelheidsregelaar en -begrenzer, airco, parkeersensoren achter, R-Plug & Radio met Bluetooth en stuurwielbediening. Ook bestelwagens met Energy dCi 125 en 145 (TwinTurbo)-motoren zijn beschikbaar, bijvoorbeeld in de Work Edition of met dubbele cabine. Vraag de Renault Bedrijfswagen-dealer naar de mogelijkheden.

Financial lease 0 procent rente

De actieprijs op de voorraadmodellen hoeft niet eens volledig te worden betaald bij aflevering. Renault Business Finance biedt namelijk 3 jaar lang financial lease (een aflopend krediet met vaste debetrentevoet) aan met 0 (nul) procent rente. Hiervoor geldt een acceptatieprocedure. Vraag de Renault-dealer naar de volledige voorwaarden.