Renault gratis lederen bekleding

Geen reacties

Lederen bekleding ter waarde van circa 1.500 tot 1.900 euro ontvang je nu cadeau bij aankoop of lease van een Renault Mégane, Kadjar, Zoe (Grand) Scénic of Talisman (Estate).

Zakelijke én particuliere klanten die een nieuwe Renault Mégane, Kadjar, Scénic, Grand Scénic, Talisman, Talisman Estate of Zoe bestellen, ontvangen daar van de Renault-dealer gratis het Premium Leather-pakket bij.

Daarbij worden de voorstoelen, achterbank, armsteun en deurpanelen van de Renault voorzien van echt leder; aanvullend wordt her en der hoogwaardig imitatieleder toegepast. De waarde van het pakket bedraagt maximaal 1.890 euro. De te kiezen lederkleur zorgt niet voor meerkosten. Naar wens kunnen stuurwiel, pookhoes en eventueel handgrepen – tegen een kleine meerprijs – ook met leer bekleed worden. 

Leasende en kopende zakelijke klanten komen beide voor de actie in aanmerking; nu ook kopende particuliere klanten. Het toe te voegen leder heeft geen invloed op de bijtelling van de nieuwe Renault. Let op, het leder op de (Grand) Scénic en Talisman (Estate) komt met andere extra opties en zorgt daarom eventueel wel voor extra bijtelling.

Update

Renault heeft deze actie verlengd tot en met 5 januari 2020. Niet langer op de Mégane Estate; nieuw aan deze actie toegevoegde modellen zijn hierboven vermeld.