Renault (Grand) Scénic Série Limitée R-Cinema

Geen reacties

Voor gezinnen is de Renault (Grand) Scénic Série Limitée R-Cinema een ideale familieauto. Het speciale model komt inclusief voordelige infotainment – en andere – accessoires.

Nog altijd is de Renault (Grand) Scénic Série Limitée R-Cinema leverbaar bij de Renault-dealers. Zeker voor lange trips is dit een ideale gezinsauto. Entertainment voor alle passagiers staat centraal in dit model. Achterin kan genoten worden van de twee dvd-breedbeeldschermen in de hoofdsteunen van de voorpassagiers.

Voorin zit het R-Link multimedia- en navigatiesysteem inclusief touchscreen, joystick en voice control. De 80 W R-Plug & Radio is ook standaard, evenals Bluetooth inclusief audiostreaming.

De R-Cinéma is gebaseerd op de (Grand) Scénic Limited maar heeft verder als extra’s 17 inch lichtmetalen wielen, Driving Eco2 (rijstijlassistent), handsfree ‘sleutel’ en bekleding in stof en kunstleder. Van de 2.930 euro aan toegevoegde accessoires betaal je slechts 1.300 euro. 

Rekenvoorbeeld Série Limitée R-Cinéma
Waarde extra accessoires € 2.930,-
Actieprijs € 1.300,-
Voordeel € 1.630,-

 

De Série Limitée R-Cinéma is leverbaar als Renault Scénic (vanaf 27.690 euro), Grand Scénic (vanaf 28.890 euro) en 7-persoons Grand Scénic (vanaf 29.790 euro). Er is keuze uit twee benzine- en een dieselmotor. Vraag de Renault-dealer naar de mogelijkheden.