Black Editions van de Renault Kangoo Express en Trafic

Geen reacties

Ook je bedrijfswagen mag er best mooi uit zien, het is tenslotte het visitekaartje van de zaak. Van de Renault Trafic en Kangoo Express is er nu de Black Edition die hierin voorziet. Nog niet tevreden? Er is ook nog een Pack Black Edition, met aanvullende accessoires.

De Black Edition-uitvoeringen van de bedrijfswagens Renault Kangoo Express (Maxi) en Trafic laten zien dat je bedrijf voor klasse staat. Met onder meer zwarte koplampbehuizing, bumpers en buitenspiegels in de kleur van de carrosserie, mistlampen voor, Black Edition-striping, elektrisch bedienbare ramen en elektrisch verwarmbare en verstelbare buitenspiegels kun je bij klanten voor de dag komen. 

De Renault-dealers laten je niet het volle pond betalen voor de extra accessoires. Je krijgt 770 euro (op de Kangoo) cq. 750 euro (op de Trafic) voordeel op de Black Edition wanneer je deze nieuw koopt. Dat brengt de vanafprijs van de Kangoo Express Black Edition op 14.690 euro, die van de Trafic op 20.840 euro.

Eerstgenoemde is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar met een 90 of 110 pk dCi-dieselmotor, en als Kangoo Express Maxi. De Trafic Black Edition is een gesloten bestelwagen in de maten L1H1 T27 of L2H1 T29. Er is keuze uit een 90 of 115 pk krachtbron. Het actiemodel is in verschillende kleuren leverbaar, ook met metallic lak.

Rekenvoorbeeld Trafic
Waarde extra accessoires € 2.050,-
Voordeel Black Edition € 750,-
Meerprijs accessoires € 1.300,-

 

Aanvullend accessoirepakket

Er kan nog een schepje bovenop gedaan worden door de Black Edition te voorzien van het aanvullende Pack Black Edition. Hiervoor betaal je de volledige prijs (circa 1.500 euro voor de Kangoo Express en rond de 1.270 euro voor de Trafic) maar wat je ervoor krijgt geeft je auto extra stijl. Onder meer led-stadslichten, aluminium dakrails, vloermatten en roestvrijstalen sidebars worden aan de bedrijfswagen toegevoegd. 

Update

Naast de Black Edition is van bovenstaande modellen nu ook een Black Edition X verkrijgbaar. Deze heeft zwart lederen bekleding met rode stiksels op de stoelen en dito inzetstukken in de portieren, plus meerdere logo’s. Voor de Dubbele Cabine-uitvoering is de uitrusting nog uitgebreider. Vraag naar de prijzen bij de Renault-dealer.