Geen reacties

Dankzij de Renault Wintercheck beleef je nog plezier als de winter het land alweer uit is. Want je krijgt kortingcodes voor leuke uitjes. Wel dien je op tijd te zijn voor voordeel op de winterse accessoires.

Geen enkele Renault-rijder hoeft de winter te vrezen. Tijdens de Wintercheck controleert de Renault-dealer of je auto veilig en betrouwbaar is om in de winter mee te rijden. Of dat nu is voor een skivakantie of een weekendje Parijs. De Renault Wintercheck kost slechts 14,95 euro, voor leden van My Renault+ is de inspectie gratis. Word zonodig lid van dit klantprogramma

En zodra je Renault nagekeken is op de tien essentiële onderdelen ontvang je een unieke actiecode van de dealer. Daarmee kun je tot 70 procent korting ontvangen op meer dan honderd geselecteerde, leuke uitjes. Die boek je zelf via de actiesite, voor het eind van mei 2019 – zo heb je nog heel lang plezier van de Wintercheck. 

Tijdens de Wintercheck-actie bieden de Renault-dealers ook voordeel op interessante, winterse accessoires. Bijvoorbeeld 45 procent korting op rubberen mattensetten of 10 procent op dakvervoer. Daarnaast zijn er, tot en met 30 maart 2019, goedkope winterwielsets voor de Renault Clio, Mégane en Captur. Al vanaf 645 euro zijn geselecteerde sets van vier velgen plus Michelin-winterbanden verkrijgbaar. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld