Renault Twingo Collection

Geen reacties

Consumenten die nog deze maand een Renault Twingo Collection kopen ontvangen tot 1.900 euro voordeel op hun in te ruilen auto. 

De Renault Twingo Collection is een speciale uitvoering, voorzien van alle gemakken. Standaard heeft het model bijvoorbeeld het multimediasysteem R&GO, stuurkolombediening, achterruitverwarming, een in hoogte verstelbaar stuurwiel, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. Bekleding en interieurafwerking zijn zonder meerprijs aan te passen. 

Deze Twingo ziet er ook nog eens fraai uit, dankzij getint glas, de zwarte zijstootstrips en bumpers, de achterspoiler en de spiegelkappen in de kleur van de carrosserie. Met een 70 pk sterke SCe-benzinemotor is de Collection verkrijgbaar vanaf 12.890 euro. 

Ruil je nu echter je huidige auto in voor een exemplaar uit de ‘3 maanden regeling’-voorraad, dan ontvang je tot 1.900 euro inruilvoordeel. Simpel gezegd profiteer je dan van de overgangsregeling die geldt voordat de WLTP-verbruikstest wordt ingevoerd (op 1 september). Vraag de Renault-dealer naar de beschikbare voorraad.

Update

Renault heeft deze actie verlengd tot en met 30 september 2018 of zolang de voorraad strekt. De Twingo Collection uit deze voorraad is nu ook met private lease verkrijgbaar, zie elders in deze rubriek. Vraag de Renault-dealer naar de voorwaarden en een berekening op maat.