Renault Private Lease voordeel

Geen reacties

Renault verlaagt tijdelijk het tarief van het private lease Comfort-pakket voor de Twingo Collection. Je krijgt dit nu al vanaf 199 euro per maand, all-inclusive.

Private lease van de Renault Twingo is – zolang de voorraad nog strekt – al mogelijk vanaf 179 euro per maand. Daarvoor heb je het Basis-pakket en de Twingo in de uitvoering SCe 70 S&S (70 pk) Life. Wil je een beter uitgerustere auto, dan kun je kiezen voor het Comfort-pakket. De Renault-dealer geeft je dan een Twingo met dezelfde motor mee, maar in het hogere uitrustingsniveau Collection. 

Juist van deze uitvoering heeft Renault het privélease-tarief tijdelijk verlaagd. Een contract van 60 maanden, waarbij je elk jaar tot 10.000 kilometer kunt rijden, is nu al verkrijgbaar vanaf 199 euro per maand. Dat is een all-inclusive tarief: alle vaste autokosten (rijklaar maken, allrisk-verzekering, belastingen, pechhulp en vervangend vervoer) zitten in het maandbedrag begrepen. Je betaalt alleen nog variabele kosten zoals brandstof. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • extra uitrusting/pakket
  • nu € 199,-/mnd all-in

Naar wens kun je het Comfort-pakket nog uitbreiden met extra diensten of een lager eigen risico. Daarvoor betaal je maandelijks een kleine meerprijs. Deze voordelige privélease valt onder het Keurmerk Private Lease.

Update

De actie geldt alleen nog op de voorraad die valt onder de ‘3 maanden-regeling’ bij overgang naar WLTP. Dat wil zeggen dat de auto’s in juni of juli zijn geproduceerd en uiterlijk op 31 augustus 2018 moeten worden geregistreerd. De actie zelf is verlengd tot en met 30 september.