Renault (Grand) Scénic Collection

Geen reacties

Ruim 1.300 euro aan gratis accessoires, wie wil dat niet? De speciale Renault (Grand) Scénic Collection is standaard voorzien van audio, infotainment en assistentiesystemen.  

Maak kennis met de Renault Scénic Collection en Grand Scénic Collection. Deze speciale uitvoering is standaard uitgerust met accessoires die het rijden ondersteunen, het bedienen van de auto vergemakkelijken en je ondertussen laten genieten van mooi weergegeven muziek. En dat tegen een voordelige prijs, want Renault verstrekt ruim 1.300 euro van deze features gratis. 

In de Scénic Collection vind je een Focal Music Premium 6.1-audiosysteem inclusief speakers en subwoofer, het R-Link 2-multimedia- en navigatiesysteem, Apple CarPlay-ondersteuning en een 8,7 inch touchscreen. Standaard zijn verder parkeersensoren voor en achter, een automatisch dimmende binnenspiegel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en 20 inch lichtmetalen wielen in het design Exception. 

Kies je voor de Energy dCi 110 EDC- of dCi 130-motorisering, dan is adaptive cruise control eveneens aanwezig. Tot slot voorziet de Collection in Lane Keep Assist, Safe Distance Warning en het Multi-Sense-systeem voor persoonlijke rij-instellingen. Al met al maakt dit de Scénic Collection tot een aantrekkelijk model.