Renault Flex Occasion Financiering

Geen reacties

Koop een occasion bij de Renault-dealer en financier deze voordelig. De rente gaat nog verder omlaag in combinatie met verlengde garantie en een onderhoudscontract.

Voor occasions biedt Renault nu een autolening op maat: de Flex Occasion Financiering. Als je een gebruikte auto bij de Renault-dealer bestelt – het maakt niet uit van welk merk – dan kun je na aanbetaling het resterend bedrag gespreid betalen, over een periode van maximaal 60 maanden. Renault Financial Services biedt dit krediet, bestaande uit vaste maandbedragen en een slottermijn, aan tegen de voordelige rente van 4,9 procent. Maar het kan nog goedkoper!

Renault Top Occasions

De rente gaat namelijk omlaag als je kiest voor een Renault Top Occasion in combinatie met een of twee serviceproducten. Een Renault Top Occasion is een betrouwbare auto die niet ouder is dan 60 maanden en maximaal 100.000 kilometer op de teller heeft op het moment van aankoop. Auto’s die onder dit label worden verkocht komen met zeven zekerheden; vraag ernaar bij de Renault-dealer. 

Renault Flex Occasion Financiering
Financiering Verlengde garantie Onderhoudscontract Actierente
ja nee nee 4,90 procent
ja ja nee 4,49 procent*
ja nee ja 4,49 procent*
ja ja ja 3,90 procent*

 * alleen op een Renault Top Occasion

In combinatie met verlengde garantie – tot 4 jaar volgend op de fabrieksgarantie – daalt de financieringsrente van de Renault Top Occasion naar 4,49 procent. Datzelfde geldt als je bij aankoop een onderhoudscontract voor de auto afsluit. Bestel je beide serviceproducten dan rekent Renault zelfs niet meer dan 3,9 procent rente. Aan deze diensten zijn kosten verbonden maar ook die bedragen zijn desgewenst mee te financieren. Vraag de Renault-dealer naar een berekening op maat voor de occasion die je graag wilt kopen.