Renault Private Lease

Geen reacties

Als je de Renault Twingo met private lease wilt rijden zijn alle vaste kosten al in het voordelige maandbedrag van 169 euro per maand verwerkt. 

Een zestal Renault-modellen worden door Renault aangeboden voor privélease. In plaats van de auto te kopen betaal je voor het gebruik. Het maandelijkse bedrag dekt alle vaste kosten. Dat dit niet duur hoeft te zijn bewijst het lage private leasetarief voor de Renault Twingo: tijdelijk vanaf 169 euro per maand all-inclusive.

In het maandbedrag zijn inbegrepen de afschrijving, rente, verzekeringen (allrisk, persoonsongevallen inzittenden, rechtsbijstand), wegenbelasting, pechhulp, onderhoud, reparatie en vervangend vervoer. Je betaalt zelf alleen nog de variabele kosten zoals brandstof.

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • al vanaf € 199,-/maand
  • flexibel uit te breiden
  • Keurmerk Private Lease

Tegen een kleine meerprijs kun je het contract uitbreiden met bijvoorbeeld winterbanden of een andere lakkleur. Ook zijn er rijker uitgeruste Twingo-uitvoeringen te leasen. 

Renault Private Lease valt onder het Keurmerk Private Lease. Met dit product kun je ook de volgende Renault-modellen leasen: Mégane (Estate), Clio (Estate), Captur, Kadjar en Zoe. Vraag de Renault-dealer naar een offerte op maat en naar de voorwaarden van het leaseproduct.

Update

De vanafprijs van Clio is met 30 euro gedaald tot slechts 169 euro per maand all-in (prijspeil december 2018). De actieprijs geldt tot 7 januari 2018.