Renault Limited-uitvoeringen

Geen reacties

Een bescheiden meerprijsje maar mooie uitrusting, dat gaat op voor alle Limited-modellen van Renault. Nu verkrijgbaar als Mégane (Estate), Kadjar en Twingo.

Bij de Renault-dealers kun je weer Limited-uitvoeringen bestellen, dit keer van de Mégane, Mégane Estate, Kadjar en Twingo. Uitgezonderd laatstgenoemde zijn deze met diverse motoriseringen verkrijgbaar. Alle Renault Limited-modellen zijn completer uitgerust tegen een bescheiden meerprijs.

Als voorbeeld nemen we de Renault Mégane Energy TCe 100 Limited. In feite is dit een uitbreiding van de Energy TCe 100 Zen, waarvoor Renault slechts 500 euro vraagt. De Mégane wordt voorzien van parkeersensoren achter, keyless openen, sluiten en starten, privacy glass achter, 16 inch lichtmetalen wielen en een badge. Omdat Renault de meeste kosten hiervan voor eigen rekening neemt ligt het voordeel op 710 euro. 

Vraag de Renault-dealer een berekening op maat te maken voor de door jou gewenste Limited-uitvoering. Per model verschilt de extra uitrusting; de dealer vertelt je hier alles over. Een EDC-automaat is optioneel bij te bestellen.

Update

Rekenvoorbeeld verwijderd.