Private lease Renault Zoe

Geen reacties

Private Lease van de Renault Zoe biedt tijdelijk méér: standaard met laadpunt en gratis gebruik van online diensten voor elektrische auto’s.

Renault Private Lease is een all-inclusive product waarbij je niet voor de aanschaf maar het gebruik van de auto betaalt. In het maandbedrag zitten alle vaste kosten inbegrepen. 

Tijdelijk krijg je zelfs nóg meer bij een nieuw private lease-contract voor de Renault Zoe. Standaard inbegrepen zijn nu ook: een laadpunt, 3 jaar kosteloos gebruik van de app MY Z.E. Connect en 1 jaar gratis gebruik van de app MY Z.E. Inter@ctive Connect. Met deze apps kun je online diensten – zoals het starten van het laadproces – regelen vanaf je smartphone of computer.

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • met laadpunt
  • met online diensten

Het Basispakket Private Lease voor de Renault Zoe R90 Z.E. 40 Life is er al vanaf 495 euro per maand. Deze auto is onder meer voorzien van cruise control, het R-Link-multimedia en -navigatiesysteem en elektronisch geregelde airco. De actie geldt ook voor de Private Lease Comfort- en Luxe-pakketten, waarmee je een rijker uitgeruste Zoe rijdt. Het aangeboden product valt onder het Keurmerk Private Lease. Vraag de Renault-dealer naar een offerte op maat.