Financiering Renault-occasion

Geen reacties

Koop je een gebruikte auto bij de Renault-dealer dan kun je deze ook via de dealer financieren. Nu met een actierente van 4,9 procent.

Je hoeft een occasion bij aflevering niet in een keer te betalen, je kunt ook een deel van de aanschafprijs financieren. Komt de gebruikte auto bij de Renault-dealer vandaan dan ontvang je tijdelijk rentevoordeel op een aflopend krediet van Renault Financial Services.

Bij een looptijd van maximaal 48 maanden betaal je dan geen 5,9 maar slechts 4,9 procent rente. Omdat deze rente vaststaat wordt elke maand weer het lage maandbedrag in rekening gebracht. Stel dat je 5.000 euro van het aankoopbedrag 3 jaar lang financiert, dan betaal je 36 maanden lang circa 149,50 euro aan aflossing en rente.

Alle voordelen op een rij

  • occasion financieren
  • maximaal 48 maanden
  • 4,9 procent rente
  • slottermijn mogelijk

Als je ook nog kiest voor een slottermijn dan daalt het maandbedrag nog verder. Er is geen maximum aan het te financieren bedrag. Wel geldt een acceptatieprocedure. Daarbij worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel.

Vraag de Renault-dealer naar een berekening op maat. Een financiering met 60 maanden looptijd behoort tevens tot de mogelijkheden, daarvoor rekent Renault Financial Services wel 5,9 procent rente.