Renault Private Lease

Geen reacties

Je kunt het gratis Easy Life Pack ook ontvangen wanneer je kiest voor Renault Private Lease. De actie geldt voor geselecteerde modellen en uitvoeringen.

Je wilt graag een nieuwe Renault rijden inclusief het gratis Easy Life Pack maar hebt geen zin de auto te kopen? Ook bij Private Lease kun je het pakket kosteloos ontvangen. Daarvoor ga je een Private Lease Luxe-contract aan voor de Renaullt Captur, Kadjar, Mégane of nieuwe Clio. Met het Luxe- of Exclusive-pakket rijd je het model dat het meest uitgebreid van accessoires is voorzien. 

De Renault Captur bijvoorbeeld is vanaf 339 euro per maand met het Luxe-pakket te leasen in de uitvoering TCe 90 S&S Dynamique. Die heeft een two-tone-kleurstelling en is uitgerust met lichtmetalen velgen, privacy glass achter, elektronische airco, het R-Link-multimedia- en navigatiesysteem enzovoort – en natuurlijk het Easy Life Pack met parkeersensoren achter, achteruitrijcamera en inklapbare buitenspiegels.

De maandprijs geldt bij een Private Lease-contract van 60 maanden waarbij 10.000 kilometer per maand afgelegd kan worden. Het is een all-inclusive product: alle vaste autokosten zijn inbegrepen, waaronder motorrijtuigenbelasting, pechhulp, WA- en Casco-verzekering, ongevallen inzittendenverzekering, onderhoud, reparatie en banden. Jij hoeft alleen nog maar te tanken. Renault Private Lease is voorzien van het Keurmerk Private Lease.

Alle voordelen op een rij

  • rijk uitgevoerd model
  • all-inclusive lease
  • gratis accessoirepack
  • keurmerk Private Lease

Update

Renault heeft deze actie verlengd tot onbepaalde datum. Bovenstaande leaseprijs is aangepast naar prijspeil mei 2017. Het gratis pack is nu ook verkrijgbaar bij Private Lease van de nieuwe Mégane en Clio (Estate).