Honda CR-V: bekroonde trekkracht

Geen reacties

Door de ANWB Kampeer en Caravankampioen werd hij verkozen tot Trekauto van het Jaar in zijn klasse. AutoWeek riep hem uit tot de ideale vakantieauto omdat hij makkelijk en comfortabel vijf personen en bijbehorende bagage vervoert. Bovendien riep de Consumentenbond Honda uit tot betrouwbaarste automerk. Met de Honda CR-V haalt u dus een echte winnaar in huis.

Zeeën van ruimte

De stoere, strakke buitenkant van de CR-V is tegen alle omstandigheden opgewassen, het supercomfortabele interieur zorgt voor een ontspannen rit. En dankzij de grootste bagageruimte in zijn klasse neemt u makkelijk alles mee wat u nodig hebt. Is het niet in de auto zelf, dan wel achter de auto. Niet voor niets is de Honda CR-V verkozen tot beste trekauto in zijn klasse.

Honda is het betrouwbaarste automerk

Het jaarlijkse ONDERZOEK VAN DE CONSUMENTENBOND naar de betrouwbaarheid van auto’s heeft dit jaar Honda als de grote winnaar aangewezen. Uit onderzoek is ook gebleken dat u met een Honda, van alle automerken, de minste kans heeft op motormankementen. Genoeg redenen dus om langs te komen voor een proefrit of meer informatie.

Proefrit aanvragen Download brochure Lees meer op de Honda.nl actiesite