Ron van der Helm

Vanaf 1978 ben ik al in dienst bij de familie Van Roon. In 1990 ben ik samen met Angelo bij Roocar begonnen. In het begin sleutelde ik zelf nog mee in de garage, maar daar kom ik al lang niet meer aan toe. Mijn belangrijkste taken zijn alle werkzaamheden die bij de receptie horen, het beheren van het magazijn en het aansturen van de werkplaats. En als Angelo er niet is, dan neem ik zijn taken over, ook als het gaat om verkoop.

We proberen bij Roocar klanten meteen te helpen. Ons serviceniveau ligt heel hoog. We wonen en werken in een kleine gemeenschap, dus is het extra belangrijk om onze goede naam hoog te houden. Daar werken we met elkaar heel hard aan. We zijn blij dat we het merk Renault er bij hebben gekregen. Omdat de vorige Renaultdealer al in Krimpen zat, zijn er veel regionale klanten die we kunnen benaderen. En tot het merk Renault behoort natuurlijk ook de populaire Dacia. Ook dat geeft veel nieuwe aanloop. We doen ons uiterste best om ook met deze nieuwe klanten een vertrouwensrelatie op te bouwen. We hopen dat de regionale Renault- en Daciarijders de weg naar onze garage weten te vinden.

Bij ons staat de deur zes dagen per week open, van 8 tot 5 uur. Klanten kunnen rustig langskomen voor bijvoorbeeld het vervangen van een lampje. En vraagt een reparatie om meer tijd, dan is er doorgaans wel een gratis vervangende auto te regelen.

Ron van der Helm

Receptionist
Autobedrijf Roocar