René van Roon

Een auto van Honda is heel betrouwbaar. Dat zeggen wij niet alleen, dat zegt ook de ANWB. Zij houden lijsten bij van de automerken waarvoor de Wegenwacht in actie moeten komen. Dat blijkt het minst vaak bij Honda te zijn. Een Honda is in aanschaf niet goedkoop, maar je koopt wel kwaliteit.

We zien de meeste auto’s na aflevering pas weer bij hun eerste onderhoudsbeurt terug.

Blijkt dat er dingen aan de hand zijn die buiten de onderhoudsbeurt van de auto vallen, dan bellen we de klant daarover zo snel mogelijk op. Eerst zoeken we uit wat een onderdeel of reparatie gaat kosten, want dat wil een klant natuurlijk graag weten. We proberen de prijzen van onderdelen zo scherp mogelijk neer
te zetten. Zeker in het geval van banden hebben we te maken met concurrentie. Soms is het lastig om prijzen met elkaar te vergelijken. Een bandenspecialist rekent de kale prijs van een band terwijl bij ons de banden ook gemonteerd en uitgebalanceerd worden.

Zomer- en winterbanden

Uiteraard kunnen onze klanten ook terecht voor het verwisselen van de zomer- en winterbanden. Wil een klant de band verwisseld hebben, dan maken we daarvoor een afspraak. We zorgen dat de juiste banden op de geplande dag klaar staan. In de tijd dat de klant een kop koffie drinkt, verwisselen wij de banden. Vervolgens slaan we de verwisselde banden op.

René van Roon

Receptionist
Autobedrijf Van Roon