René Schreij

Ik werk in totaal al 34 jaar bij een Nissan-dealer, waarvan 18 jaar bij Roocar. De ontwikkelingen staan niet stil, vooral de techniek gaat steeds verder. Neem bijvoorbeeld de nieuwe elektrische auto van Nissan, die nog zuiniger is dan zijn voorganger en een veel grotere actieradius heeft. Om up to date te blijven, biedt Nissan ons allerlei cursussen aan. Zoals voor het onderhoud van de elektrische auto, want dat is toch weer hele andere tak van sport.

Dankzij de samenwerking tussen Renault en Nissan hebben beide merken grote stappen voorwaarts kunnen maken. Over en weer maken ze gebruik van elkaars sterke
punten. Zo gebruiken ze de bedrading van Nissan nu in de Renault en heeft Nissan de dieseltechniek van de Fransen overgenomen.

Persoonlijk vind ik het belangrijk om voor het onderhoud van een auto naar een echte merkdealer te gaan. Elk type auto heeft nu eenmaal zijn eigen bijzonderheden. Als mensen met een Renault of een Nissan met een bepaalde klacht bij ons komen, dan weten we vaak al snel wat er aan de hand is.

René Schreij

Nissan specialist
Autobedrijf Roocar