Marcel van Roon

Sinds januari 1981 zijn wij Honda-dealer. Maar voor mensen die ons nog niet kennen: we zitten hier al ruim 40 jaar en al die tijd komt de klant bij ons op de eerste plaats.

Bij Honda staan veel nieuwe ontwikkelingen op stapel. Denk aan de waterstofauto, die inmiddels klaar staat voor productie. Deze auto is enorm zuinig, goed voor het milieu en kent, in tegenstelling tot de elektrische auto, een normale actieradius. Ook komen er nieuwe modellen op de markt, zoals een Honda Civic in stationuitvoering, een CRV met een nieuwe 1600 dieselmotor en een snelle Citytype auto met meer dan 200 pk.

Onze occasions worden helemaal top afgeleverd

De auto’s krijgen een grote onderhoudsbeurt en een apk-keuring, we poetsen ze van binnen en van buiten en werken krasjes weg. Afhankelijk van de leeftijd van de auto geven we vanaf zes maanden tot drie jaar garantie. Natuurlijk kunnen we voor onze klanten ook een zoekopdracht uitvoeren. We horen de wensen aan en gaan op zoek in ons uitgebreide netwerk. Ook kunnen wij de onderhandelingen over de prijs voeren.

Marcel van Roon

Directeur
Autobedrijf Van Roon