Jeroen de Bruin

Ik werk al sinds mijn 15e bij Roocar. Ik was altijd al aan het sleutelen aan auto’s en brommers, dus ik ben blij dat ik daar mijn beroep van heb kunnen maken. Bij Roocar doe ik alle voorkomende monteurswerkzaamheden. Ik vind het leuk dat we het merk Renault er nu bij hebben. Dat is voor mij weer een hele nieuwe uitdaging omdat deze auto’s veel meer elektronica hebben en dat is weer heel ander werk.

Renault heeft veel leuke, sportieve auto’s in het assortiment. Dat maakt ook dat we nu een wat jonger publiek over de vloer krijgen. Ik ben een echte ‘autogek’, dus ik wissel heel regelmatig van auto. Eerlijk gezegd ben ik ook niet zo aan een merk gebonden, maar sinds een maand of vier rijd ik in een Nissan 350Z, een bijzondere sportauto. Uit ervaring weet ik dat Nissan een probleemloze auto is, dat is het sterkste punt van dit merk.

Klanten mogen bij ons rustig de werkplaats in lopen. Er is altijd tijd voor een kop koffie en een praatje. We staan bij Roocar dicht bij onze klanten. Dat maakt vooral het verschil.

Jeroen de Bruin

Monteur
Autobedrijf Roocar