Angelo van Roon

Vanaf dag één gingen we hier met het merk Nissan van start en daarvan hebben we nooit spijt gehad. Nissan is niet alleen een hele sterke auto die om weinig onderhoud vraagt, het is ook een mooie auto. Kijk maar eens rond in onze showroom, waar naast occasions ook de nieuwste Nissan-modellen staan.

Vanaf juni 2013 is het dealerschap van Renault en Dacia daar bij gekomen. We zijn heel blij dat we naast Nissan nu ook deze twee sterke merken in huis hebben.

De afgelopen jaren wisselde het dealerschap van Renault nogal eens van adres. Dat zal nu niet meer gebeuren. Wij zitten hier al bijna 42 jaar en zijn van plan dat nog minimaal 40 jaar te continueren. Juist die continuïteit is zo belangrijk voor een klant. Een vertrouwd adres, weten waar je terecht komt. Dat geldt niet alleen voor de particuliere rijders, maar ook voor de leaserijders.

Service

We zijn een kleine jongen in autoland. Juist om die reden moeten wij het vooral hebben van onze service en van onze eerlijkheid. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Het is niet voor niets dat onze klanten jaar in jaar uit bij ons terug blijven komen. Als je als klant erkend wilt worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een mooi voorbeeld daarvan is de recente verbouwing van onze showroom.

Renault verplichtte ons bepaalde kleuren te gebruiken. Dat hebben we gedaan, maar we wilden onze Nissan-klanten natuurlijk niet voorbij lopen. Dus is nu de ene helft van de showroom in de Renault-kleuren en de andere helft in de Nissan-kleuren. Zodat de klanten van beide merken zich bij ons thuis voelen.

Elke gebruikte auto is een uniek exemplaar

De ene auto is nu eenmaal beter onderhouden dan de andere of heeft meer of minder kilometers op de teller. Naast Honda, Nissan en Renault hebben we andere merken in de verkoop, omdat deze ingeruild zijn. Als wij de auto betrouwbaar vinden, nemen we hem op in onze collectie occasions. Wij vinden dat als wij een auto afleveren, deze in elk geval nog twee jaar zonder noemenswaardige problemen mee moet kunnen.

Angelo van Roon

Directeur
Autobedrijf Roocar